Jobba hos oss

Kom och jobba hos oss på Edholm Berling Glas & Fasad

Är du vår nästa medarbetare?

Här läggar vi upp lediga jobb hos oss på Edholm Berling Glas & Fasad. Skulle vi inte just för tillfället ha några ledig jobb går det alldeles utmärkt att skicka in en spontanansökan tillsammans med ditt CV.

Just nu söker vi montörer och medarbetare i produktionen

Vi befinner oss i en verkligt expansiv fas och söker omgående medarbetare till flera avdelningar. Hos oss på EB Glas & Fasad AB finner du ett stimulerande och omväxlande arbete i ett positivt team med stor kunskap att dela med sig av. Vi är ett företag placerat i Halmstad med en av Europas modernaste produktionsanläggningar som tillverkar produkter från tyska Schüco, Schweiziska Vitrocsa samt under vårt eget varumärke TylösandFönster.

Vi söker nu nya medarbetare till montage av våra produkter ute på fältet, dvs ofta en större eller mindre byggarbetsplats. Alltifrån stora offentliga byggnationer till den privata, arkitektritade villan. Dina medarbetare har hög kunskapsnivå som de gärna delar med sig av.

Vi söker även medarbetare till vår egen produktion, där alla glaspartier tillverkas. Vi behöver stärka upp organisationen när det gäller bla. CNC-bearbetning, hopsättning av aluminium/glas-partier mm.

Vi välkomnar dig att söka som trivs med teamarbete, är noggrann, flexibel.
Du önskar bli en del av vårt team som strävar efter att leverera kvalitet i det du gör och på yttersta vis uppfylla våra kunders önskemål och krav gällande såväl produkt, flexibilitet som servicenivå.

Välkommen med din ansökan!

För mer information, samt ansökan, mejla: info@ebgf.se

Ta kontakt med en expert redan idag!