Glasentreprenad

Ett tryggt val av glasentreprenad sedan 1909

Vi på EB Glas & Fasad vänder oss till er som byggföretag. Vi har över 100 års lång erfarenhet av glasentreprenad och erbjuder lösningar som håller för framtiden. Vi strävar alltid efter att möta våra kunders behov och hoppas att ni kontaktar oss nästa gång ni är i behov av glasentreprenad. Vi gör vårt yttersta för att hitta unika, spännande lösningar av glaspartier, tak-, väggar- och glasfasader för att bara nämna en del av allt som är möjligt med våra produkter och det våra samarbetspartners erbjuder. Vi hjälper till från början. Från val av rätt system och mått till färg och glastyper.

Vi kan glasentreprenad

Vi vill gärna inkluderas i ett tidigt skede av processen för att hitta rätt lösning till rätt pris. Med lång erfarenhet och stor kompetens inom glasentreprenad erbjuder våra projektledare, teamledare och montörer god service och kunskap inom området.

Varmt välkomna till vårt showroom i Halmstad för att se våra produkter och vår fabrik där vi tillverkar alla de produkter som vi säljer. Våra specialister kan guida er genom sortimentet och hjälper till att svara på frågor som dyker upp.

Vi är alltid nyfikna på vad nästa projekt blir.

Vi bistår med kunskap om tekniska lösningar som lämpar sig för just ert projekt. Ta gärna kontakt med oss när ni är i behov av glasentreprenad. Varje projekt är en investering, vi hjälper er från planering till montering.

Produktområden – Entreprenad

Glasfasader
Glastak
Dörrar
Fönster
Skjutpartier
Vikpartier
Industriglas
Räcken
Ta kontakt med en expert redan idag!