Om oss

Tillsammans skapar vi hållbara fastigheter

EB Glas & Fasad ägs av Anders Berling och Lennart Edholm. Bolagets VD är Lennart Edholm, med idag 35 anställda.

Vårt arbete hade inte varit möjligt utan våra fantastiska medarbetare och samarbetspartners. Vi förstår att det är i samarbete med varandra som vi bland annat gör Halmstad till en modern och trivsam stad. Man brukar säga att övning ger färdighet och med start 1909 har vi över hundra år i branschen och därmed fått just det. Vi strävar efter att utföra vårt arbete med hög kvalitet och noggrannhet.

Halmstadföretag med fokus

EB Glas & Fasad är ett lokalt Halmstadföretag med störst fokus på kustremsan mellan Göteborg och Helsingborg. Vår verksamhet kan huvudsakligen delas in i Entreprenad och Villor & Uterum.

Entreprenaddelen riktar sig till er som byggföretag som är i behov av en glas- och fasadexpert.

Villor & Uterum riktar sig till byggare/privatpersoner som går i tankar på att ge sitt hem en enklare renovering/större byggnation eller en leverans till en komplett nybyggd villa.

Schüco, Vitrocsa och egenproducerade Tylösandsfönster

Tillsammans med Schüco och Vitrocsa eller våra egenproducerade Tylösandsfönster garanterar vi hållbara lösningar med låg livscykelkostnad för små eller stora projekt. Vi producerar allt i vår anläggning i Halmstad utifrån vår partners krav på kvalité och engagemang. Internationell design. Svenskt hantverk.

Vår affärsidé

Genom professionell service till fastighetsägare, förvaltare och byggföretag inom regionen skall EB Glas & Fasad utöka och utveckla sin verksamhet. Genom att driva entreprenadverksamheten inklusive egen produktion skall E+B Glas & Fasad konkurrenskraft som entreprenör stärkas.

Vår egen produktion
Vårt CSR-arbete
Vår historia
Ta kontakt med oss redan idag!