Vitrocsa – schweiziskt hantverk

Triss i kvalitet och design

EB Glas & Fasad är samarbetspartner till Vitrocsa

 

Vitrocsa är världsledande inom minimalistiska fönster och glaspartier och erbjuder ett oändligt utbud av glaspartier och olika system som möter den mest utmanande arkitekturen.

Som innehavare av den svenska agenturen och samarbetspartner till Vitrocsa kan vi på EB Glas & Fasad hjälpa dig med skjutdörrar och skjutbara glaspartier med ramar som man med blotta ögat inte kan uppfatta. Skjutpartiet har med andra ord ”osynliga” ramar.

 

Vitrocsa lösningar av högsta kvalitet

 

Mottot är att på ett kreativt sätt utmana gränserna mellan det exteriöra och de interiöra elementen. Vitrocsas första kund var den kända arkitekten från Geneve, Andrea Bassi. Man lät installera ett helt Vitrocsa-system i hans villa, projektet uppmärksammades av hela arkitektvärlden och en efter en ställde sig världens arkitekter i kö för att få arbeta med Vitrocsa vilket har resulterat i samarbeten som har lett till enastående konstruktioner världen över.

Det schweiziska företaget har ett sortiment utöver det vanliga och vi är glada att kunna erbjuda dig lösningar av högsta kvalitet med hög innovation som kan möta den mest avancerade arkitekturen. Vitrocsas produkter står för teknisk innovation, enastående kvalitet och hållbarhet.

Produktionen sker hos oss på EB Glas & Fasad i Halmstad.

Ta kontakt med en expert redan idag!