Schüco, tysk kvalitet sedan 1952

Triss i kvalitet och design

EB Glas & Fasad är din Schücopartner i Sverige

 

Vi samarbetar med Schüco. En leverantör av komponenter som varit verksam inom branschen sedan sin start i Tyskland på 1950-talet. Genom innovativ teknologi och hållbara lösningar är företaget från Tyskland en del av hållbara boenden och arbetsmiljöer. Vi är mycket glada att ha ett nära samarbete med en av Europas ledande aktörer inom området.

EB Glas & Fasad tillverkar alla produkter som Schüco utvecklar såsom glaspartier, dörrar och vikdörrar i aluminium. Schücos produkter säljs runt om i världen av licensierade tillverkare och uppfyller de högsta kraven på design, komfort, säkerhet och energieffektivitet. Produkterna skräddarsys och tillverkas hos oss, din Schücopartner EB Glas & Fasad. Slutprodukten andas internationell design, tysk kvalitet och svenskt hantverk.

 

Schüco kvalitet som andas internationell design

 

Schüco står för kontinuerlig innovation och är en global partner för arkitekter och tillverkare. Schücos produkter är synonymt med certifierad kvalitet och otvivelaktig design. Vi är stolta över att kunna tillverka och leverera hållbara produkter som tar ansvar för människa och natur. Tillsammans med dig och Schüco tar vi ansvar.

Som Schücopartner kan vi erbjuda alltifrån skjut- och vikdörrssystem till solskydd, glastak och helhetslösningar för att bygga en vinterträdgård för att bara nämna en del av Schücos sortiment. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning för just ditt projekt. Allt med hänsyn tagen till energieffektivitet, säkerhet, kvalitet och design.

Ta kontakt med en expert redan idag!