Våra varumärken

Triss i kvalitet och design

Schüco startade 1951 i Westfalen, Tyskland och har sedan start arbetat med aluminium. Schüco utvecklar och saluför systemlösningar för fönster, dörrar, fasader, skjutsystem, säkerhetsteknik och solskydd. Deras produkter säljs runt om i världen och uppfyller de högsta kraven på design, komfort, säkerhet och energieffektivitet. Du finner dem lika ofta i privata hem som i större projekt och offentlig miljö.

 

Grundat i Schweiz 1945 och med många års erfarenhet och kunskap har Vitrocsa utvecklats till en av de främsta tillverkarna i världen. Med sin patenterade lösning från 1992 är Vitrocsa världsledande inom minimalistisk fönsterdesign. Företaget har sitt säte i Saint-Aubin-Sauges, där också alla komponenter tillverkas. Deras system återfinns på prestigebyggen såsom Maison Dior i Seoul och Shangri-La Hotel in Paris, men även i privata boenden och andra kommersiella projekt. Sedan april 2019 innehar EB Glas & Fasad den svenska agenturen för hela Vitrocsas produktsortiment.

 

TylösandFönster är EB Glas & Fasads eget varumärke sedan cirka 30 år tillbaka. Produkterna som säljs under detta varumärke är bland annat väggar och dörrar i industridesign samt skjutdörrar för restauranger, hotell och uterum. Med TylösandFönsters produkter kan man förändra inomhusmiljön, skapa rum i rummet eller addera en industridesignlook. Alla produkter tillverkas lokalt på Berlings i Halmstad.

 

Ta kontakt med en expert redan idag!