Aluminiumdörrar att räkna med

Stabila dörrar i aluminium

Aluminiumdörrar är stort sett fria från underhåll

Med dörrar av aluminium får man en stabil dörr, som i stort sett är fri från underhåll. Det finns en uppsjö av modeller att välja emellan, beroende på vilka krav och önskemål som skall uppfyllas.

Dörrar är en lika viktig del av ett hem eller byggnad som val av färg, glaspartier och andra exteriöra attribut. Helheten är betydande, därför är rätt val av dörr av största vikt för att ditt projekt ska bli precis så som du visualiserar det.

Aluminiumdörr som ett utmärkt val

Aluminiumdörrar är ett utmärkt val för både privata hem och företagslokaler. Dessa dörrar är hållbara, kräver minimalt underhåll och erbjuds i en mängd olika utseenden. Aluminium är också ett material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot korrosion, vilket gör det till ett perfekt val för dörrar som utsätts för tuffa väderförhållanden.

Fördelarna med aluminiumdörrar

Fördelarna med aluminiumdörrar är att de är energieffektiva då vi tillverkar dem för att nå opimalt u-värde samt täthet. De är med andra ord det givna valet vid installering av ny dörr ur ett hållbarhetsperspektiv och ett underhållsperspektiv då de i stort sett är fria från underhåll.  Det finns en uppsjö av modeller att välja mellan beroende på vilka krav som ska uppfyllas.

Produktområden – Entreprenad

Glasfasader
Glastak
Fönster
Skjutpartier
Vikpartier
Industriglas
Räcken

Välj aluminium ur säkerhetsperspektiv

Aluminiumdörrar är ett bra val även ur ett säkerhetsperspektiv då materialet är starkt och därmed kan motstå inbrott och andra typer av intrångsförsök. Dessutom finns det flera olika lås- och säkerhetsalternativ som kan anpassas till aluminiumdörrarna för att öka säkerheten ytterligare.

Vi erbjuder olika färger och former

Sammanfattningsvis kan man konstatera att aluminiumdörrar är ett utmärkt val för både privata hem och verksamhetslokaler. De är lätta, hållbara, energieffektiva och säkra. Dessutom finns det många olika vägar att gå gällande färg och form för att passa just det du är ute efter. Är du på jakt efter ny dörr är aluminiumdörr ett val att överväga.

Produktionen sker hos oss på EB Glas & Fasad i Halmstad.

Ta kontakt med en expert redan idag!