Skjutdörrar och skjutpartier

Vi hjälper dig att hitta flexibla lösningar som uppfyller dina behov

Skjutdörrar och skjutpartier som bjuder in till större rum

Stora glaspartier ger rummet en extra dimension och möjliggör att du kan bjuda in naturen direkt till vardagsrummet likväl som att släppa in ljus i en kommersiell lokal.

Våra skjutdörrar och skjutpartier suddar ut gränser och fungerar lika bra för den privata kundens fritidshus, arkitektritade villa eller poolhus likväl som hotellets entré, restaurangens matsal eller företagets konferensrum. Möjligheterna är oändliga, vi hjälper dig att hitta flexibla lösningar som uppfyller dina behov.

Skjutdörrslösningar som ger stilren och modern design

Skjutdörrslösningar ger rummet de installeras i en stilren och modern design samtidigt som de bjuder in och ger ett generöst ljusinsläpp. Våra skjutdörrar och skjutpartier höjer livskvalitén, du ska kunna flytta ut lika enkelt som du ska kunna flytta in.

Systemen låter det naturliga ljusinsläppet flöda in vilket bidrar till att rummet blir större och att ljuset vandrar vidare till andra delar av hemmet eller byggnaden de sätts in i. Vi hjälper dig med både mindre och större skjutpartier till panoramalösningar, då våra produkter har hög kapacitet vilket gör att vi kan erbjuda skjutdörrar med generösa öppningsbredder.

Produktområden – Entreprenad

Glasfasader
Glastak
Dörrar
Fönster
Vikpartier
Industriglas
Räcken

Hur väljer jag skjutdörrar och skjutpartier?

Det finns många parametrar att ta hänsyn till när du väljer dina skjutdörrar och skjutpartier, både tekniska, designmässiga och funktionella. Vi hjälper gärna dig i din process för att slutresultatet ska bli enligt dina förväntningar.

Skjutpartierna ger rummet en flexibilitet både ur ett designperspektiv men också ur ett funktionellt perspektiv. De kan öppnas lika enkelt som de kan stängas. Vi har ett stort utbud av modeller och öppningstyper för att det ska passa dina behov och miljön du vill installera dem i. Med sömlös design blir ljusinsläppet större, utsikten härligare och rummet desto rymligare. Vi skräddarsyr lösningen efter din vision och måttanpassar produkten därefter. Skjutdörrarna kan dessutom tillverkas med olika isolergrad beroende på var och hur de ska integreras.

Skjutdörrarna med olika isolergrad

Konstruktionen är säker, sparar utrymme och skjutdörrarna glider ljudlöst i rummet. Vi vill att din hantering av våra produkter ska vara enkel. Skjutpartierna finns i såväl manuell manövrering som automatisk för att det ska vara smidigt för dig att integrera detta till ditt smarta-hemsystem.

Produktionen sker hos oss på EB Glas & Fasad i Halmstad.

Ta kontakt med en expert redan idag!