Glastak

Skapa fantastiska ljusinsläpp med hjälp av våra glastak

Härligt ljusinsläpp med glastak

Med ett glastak uppstår rymd och möjlighet till maximalt ljusinsläpp. Extraordinära miljöer kan skapas – kontakta oss för hjälp med val av produkt för det aktuella bygget.

Glastak som skapar extraordinära miljöer

Glastak är en nytänkande och kreativ lösning för att skapa en ljus och luftig atmosfär i olika typer av rum och byggnader. Med ett glastak uppstår rymd och möjlighet till maximalt ljusinsläpp. Med hjälp av glastak kan extraordinära miljöer skapas, visioner gå i uppfyllelse och designvärdet höjas.

Högsta kvalitet och energieffektivitet på våra glastak

Vi arbetar alltid med säkerhetsglas och olika typer av isolerglas beroende på vilket syfte glastaket ska fylla. Oavsett vilken väg du väljer att gå är alla våra glastak av högsta kvalitet och erbjuder flexibilitet ur ett byggnadskonstruktionsperspektiv. Glastak är, likt många av våra produkter, energieffektiva och stänger ute kyla under kallare årstider och likaså värme under perioder då temperaturerna stiger.

Både vacker och en praktisk lösning

Även om glastak brukar ge tillfredställande ljusinsläpp kan man överväga att vidta ytterligare åtgärder för att maximera det naturliga ljusinsläppet. För att öka ljusinsläppet ytterligare kan du installera glasväggar eller andra glaspartier i anslutning till ditt glastak. Detta skapar en kontinuerlig ström av naturligt ljus som bidrar till en imponerande och inbjudande miljö att vistas i. Ett glastak är lika delar en vacker lösning som en praktisk lösning om du vill öka ljusinsläppet.

Produktionen sker hos oss på EB Glas & Fasad i Halmstad.

Produktområden – Entreprenad

Glasfasader
Dörrar
Fönster
Skjutpartier
Vikpartier
Industriglas
Räcken
Ta kontakt med en expert redan idag!