Skjutfönster och aluminiumfönster

Fönster med aluminiumstomme

Energieffektiva och underhållsfria aluminiumfönster

Välj mellan oisolerade profiler för invändig användning eller superisolerade passivfönster. Vi erbjuder ett brett utbud med alltifrån automatiserade öppningsbågar, dold båge från insidan, isoleringsgrad samt stor flexibilitet gällande färgval och designprofiler. Fönster med aluminiumstomme kan levereras med bättre täthet och U-värde än de flesta andra fönster på marknaden. Alla fönster tillverkas med valfri glastyp. Vi har även fina Schüco glaspartier.

Skjutfönster med många funktioner och lång livslängd

Skjutfönster och aluminiumfönster är två populära alternativ för moderna hem och byggnader. Oavsett vilket val du gör kommer både skjutfönster och aluminiumfönster att ge ditt projekt ett modernt uttryck samtidigt som de tillför maximalt med naturligt ljus och energieffektivitet.

Aluminiumfönster som kan installeras både inom- och utomhus

Vi har aluminiumfönster du kan installera både inom- och utomhus. Du kan således välja mellan antingen oisolerade produkter för användning inomhus eller superisolerade passivfönster. Aluminiumfönster är omtalade med anledning av sin hållbarhet och motståndskraft mot väder och vind. De slår de flesta andra fönster och tillverkas med valfritt glas. Vi erbjuder ett brett utbud med alltifrån automatiserade öppningsbågar, isoleringsgrad samt stor flexibilitet gällande färgval och designprofiler. Fönster med aluminiumstomme kan levereras med bättre täthet och U-värde än de flesta andra fönster på marknaden.

Utmärkt alternativ för maximalt ljusinsläpp

Skjutfönster är ett utmärkt alternativ om du önskar maximalt ljusinsläpp samtidigt som kan skjuta dem åt sidan. nerifrån. Vi har flexibla lösningar för att ditt hem ska ha funktionerna du önskar. Vi och våra produkter tar hänsyn till praktiska behov, stil och material. Ditt val av skjutfönster ska självklart passa med husets övriga karaktär därför är valmöjligheterna många.

Produktområden – Entreprenad

Glasfasader
Glastak
Dörrar
Skjutpartier
Vikpartier
Industriglas
Räcken

Skjutfönster med många valmöjligheter – Vi hjälper dig välja!

Valet av fönster är inte ett ögonblicksval, det ska hålla över tid och vara lika relevant idag som i framtiden. Därför är det viktigt att fundera över funktioner och tillbehör. Som många av våra produkter har våra skjutfönster många valmöjligheter, vi hjälper dig gärna att diskutera öppningstyper, säkerhet, underhåll och solskydd. Skjutfönster kan kombineras med fasta partier beroende på hur mycket du vill kunna öppna upp. Våra fönster är energieffektiva, har lång livslängd och kräver minimalt underhåll.

Vi erbjuder aluminiumfönster och skjutfönster för en livstid.

Produktionen sker hos oss på EB Glas & Fasad i Halmstad.

Ta kontakt med en expert redan idag!