Glasfasader

Realisera en transparent fasad med Edholm Berling

Glasfasader som binder ihop ute med inne

Med glasfasader så kan vi realisera en transparent fasad som binder ihop ute med inne. Kontakta oss för att få vägledning när det gäller, U-värden, solskydd samt övriga viktiga val då ni ska projektera fasader av glas och aluminium.

Hållbara glasfasader med hög designgrad

Glasfasader blir allt vanligare vid nybyggen av villor och större byggnadsprojekt. Det har blivit ett element som står för modern arkitektur, högre levnadsstandard och hållbarhet. Det är minimalistiskt och stilrent, och släpper in det naturliga ljuset i rummet vilket skapar en öppen känsla.

Fördelar med glasfasader

Fördelarna med glasfasader är många, de möjliggör energieffektivitet och därmed även en mer hållbar byggnad då glas är ett hållbart material som kräver minimalt med underhåll vilket gör det till ett idealiskt val för stora byggnader och offentliga miljöer. Dessutom kan glasfasader utformas för att optimera solskyddet då detta kan integreras direkt i konstruktionen och minska energikostnaderna genom att belysningsbehoven blir mindre. De hjälper också till att reglera temperaturen inomhus.

Skräddarsys efter specifika behov

Vi hjälper dig att göra kloka val. Vi tillverkar glasfasader som kan möta de mest avancerade ritningar. De finns i en mängd utföranden och kan även skräddarsys efter dina specifika behov. Design och funktion går hand i hand och vi kan erbjuda olika typer av profiler, dolda beslag, skjutfunktioner och säkerhet för att bara nämna en liten del av ett oändligt sortiment.

Produktområden – Entreprenad

Glastak
Dörrar
Fönster
Skjutpartier
Vikpartier
Industriglas
Räcken

Utmärkt val för moderna byggnader

Glasfasader är ett utmärkt val för moderna byggnader då de, genom sitt minimalistiska uttryck, håller över tid. Både rent designmässigt men också ur ett hållbarhetsperspektiv. De möjliggör en hållbar livsstil genom att de bjuder in det naturliga ljuset och knappt kräver något underhåll, samt är ett mycket energieffektivt alternativ. Det finns ingen anledning att välja någonting annat när du vill bygga nytt.

Produktionen sker hos oss på EB Glas & Fasad i Halmstad.

Ta kontakt med en expert redan idag!