Glaspartier

Så mycket mer än bara ett fönster

Glaspartier med många funktioner

Glaspartier är ett samlingsbegrepp för alla våra produkter som vi tillverkar i vår fabrik i Halmstad, det vill säga, skjutdörrar / vikdörrar / fönster / dörrar glasfasader samt glastak. Numera är dessa produkter ett återkommande inslag i den moderna arkitekturen. Fler och fler nybyggen använder allt större glaspartier för att öppna upp och bjuda in ljuset. De kan används till såväl privatbostäder, hotell och kontorsbyggnader.

Fördelar med glaspartier

Att integrera glaspartier har flera fördelar, de är bland annat energieffektiva och därmed även hållbara, de bidrar till ökat välmående då de släpper in det naturliga ljuset och de höjer den arkitektoniska framtoningen. Glaspartier erbjuder elegans, medvetenhet och ökad livskvalitet.

Mycket mer än bara ett fönster

Glaspartier är så mycket mer än bara ett fönster. De ger karaktär till ditt hem då de sticker ut lika mycket som de passar in samtidigt som de går väl ihop med andra inredningsdetaljer och material.

Glaspartier är en mångfacetterad produkt som håller över tid, både kvalitetsmässigt men också ur ett designperspektiv. De är tidlösa, bjuder in omgivningen och låter dig ta in det som finns utanför. De kan både ge ro och energi, och till och med bjuda in till samtal. Om både produkten i sig men också om det du ser genom dem. Med glaspartier kommer du närmre livet utanför.

Produktområden – Entreprenad

Glastak
Dörrar
Fönster
Skjutpartier
Vikpartier
Industriglas
Räcken

Brett utbud av glaspartier i olika storlekar

Vi är specialiserade inom området och erbjuder ett brett utbud av glaspartier i olika storlekar och former med egenskaper som passar just ditt specifika behov. Vi har glaspartier som passar både inom- och utomhus. De finns såväl oisolerade för innerglasväggar till passivhusisolerat för att fungera som ytterväggar. Vi kan skräddasy glaspartier efter dina specifika önskemål. De kommer i olika utföranden där du kan välja mellan varma glas, screentrycka glas eller varför inte välja praktiska glaspartier som är självrengörande eller som till och med kommer med solceller.

Högkvalitativa glas för alla krav

Valmöjligheterna är många. Våra glas är högkvalitativa för att möta alla dina behov och krav. Vi tummar varken på kvalitet, hållbarhet eller säkerhet och vill att dina glaspartier ska hålla många år framöver. Det finns mycket att fundera över innan man installerar glaspartier, kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt.

Ta kontakt med en expert redan idag!